Híreink

GOOGLE DUBLIN – ÚJRATÖLTVE

Alig pár hónap telt el és egy újabb Kollégánk kapott meghívást a Google európai főhadiszállására, Dublin-ba. Illés Szabolcs PPC szakemberünk október 8-án és 9-én vehetett részt a Google EMEA Finance Summit 2019 konferencián és az új szakmai tudás mellett izgalmas élményekkel tért haza.

Részletek

A JÁTÉK ÖSSZEKÖT

Ügyfelünk, a Szerencsejáték Zrt. szívén viseli a fogyatékossággal élő gyermekek társadalmi integrációja, ezért a tavalyi kettő után, idén immár három vidéki és három budapesti helyszínt ad át befogadó játszóteret, a Lounge kommunikációs csapatának professzionális támogatásával.

Részletek

PAKS NEM CSERNOBIL

Kockázatos vállalkozás kommunikációs eseményt egy, akár múltbeli nemzetközi tragédia kapcsán megszervezni. Talán éppen ez az oka, hogy olyan sikeres lett az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Lounge Group kommunikációs divíziója szervezte sajtóbejárás. Földalatti bunkerben, az atomerőmű folyosóin és termeiben hallhatták az újságírók, miért nem lehet Paksból Csernobil.

Részletek

TANDEMUGRÁS ÉS CUKRÁSZTANFOLYAM HOZOTT DÍJAT

Az Internet Hungary Award 1. hellyel díjazta a SPAR Élménykommandó kampányt a Közösségimédia-kampány kategóriában. A Lounge Group egyik médiás divíziója, a Media Dynamics valósította meg az elképzelést, amely nem kevesebbet tűzött ki célul, mint a fiatalok elérését.

Részletek

Ügyfeleink