Híreink

Női főnökök - Számít a nem. Nem?

Ezt a cikket évtizedekkel ezelőtt csak álnéven írhattam volna meg. Férfiálnéven. Jóllehet hiába ragadtam volna tollat és tintát, hiszen nem volt lehetőség lejegyezni azt, amit most: vezető beosztású kolléganőim véleményét a női főnökökről.

Részletek

Megújult a SzerencseSzombat

Elsőként az újságírók leshettek be az új stúdiódíszlet kulisszái mögé.

Részletek

11 500 négyzetméter komfort

Megnyílt a korábbi egyszerűsített beszállítókapukat kiváltó, modern 1-es móló a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A beruházás első fázisa, a terminálokéval megegyező komfortot biztosító beszállítócsarnok, január 15-én nyitotta meg a kapuit. Az átadón a Lounge Communication kommunikációs szakemberei segítették a sajtó munkáját.

Részletek

Korcsolyaünnep, avagy az ország legnagyobb téli eseménye

December közepén rendezték meg az idei tél legnagyobb jégkorcsolya-eseményét, ahol több mint ötezer ember korcsolyázott egyszerre az ország hét különböző pontján, ráadásul ingyen. Az MVM Zrt. „Jégkaland” fantázianevű rendezvényén, amely a Lounge Group kreatív szakmai támogatásával valósult meg, az önfeledt korcsolyázáson túl virtuális energiát termelhettek, ajándékokat szerezhettek és az energia útját is megismerhették a látogatók.

Részletek

Ügyfeleink