Híreink

KIJEVBE HÍVOTT MINKET A GOOGLE

Dnyeper parti üdvözlő vacsorával indult a Google Kelet-Közép Európai Ügynökségi konferenciája. Több, mint 20 ország közel 200 ügynöksége képviselhette magát – de csak azok, akiket a Google meghívott. Illés Szabolcs, a Lounge Group PPC szakembere a helyszínen volt, elbeszélése alapján írjuk cikkünket.

Részletek

ITT VANNAK AZ INGYENES BRYAN ADAMS KONCERT HIRDETÉSEI

A tavalyi évhez hasonlóan a Szerencsejáték Zrt. idén is megrendezi a Szuperkoncertet. Az esemény apropóját a társaság egyik legemblematikusabb játéka, a Skandináv lottó huszadik születésnapja adja. A Hősök terén megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten Bryan Adams szórakoztatja a közönséget. A Szuperkoncert reklámkampányát a Lounge Group tervezte – nézzünk kicsit az óriásplakátok, rádiók és tévés hirdetések mögé!

Részletek

A környezettudatos strandolás nem lehetetlen

A Jófogás és mi is elkötelezettek vagyunk a környezettudatos hétköznapok mellett, ezért az augusztusi hosszú hétvégén a Lupa Beach két bárjában 2 000 db repohárral, a Velencei Vízi Vár strandon pedig 500 db, ingyenesen kölcsönözhető strandeszközzel mutattuk meg kézzel foghatóan több ezer strandolónak, hogy a vízparton is sokféleképpen figyelhetünk környezetünk védelmére.

Részletek

PR News Platinum PR Awards döntős a Lounge Communication kampánya

A Lounge Communication Magyarország rejtett kincsei elnevezésű kampánya már több nemzetközi szakmai elismerést magáénak tudhat: a legutóbbi European Excellence Awardson, Sabre Awardson, valamint az IPRA Golden World Awards for Excellence-en (GWA) is shortlistre került.

Részletek

Ügyfeleink