Híreink

Világmárkák a metaverzumban

Napjainkban egyre többet hallott téma a metaverzum és a virtuális világban zajló események, fejlesztések. Az Amerikai Egyesült Államokban a VR-szemüveg mára már hiánycikk, a kereslet sokszorosára nőtt az utóbbi másfél évben, amióta a Facebook elindította a Meta elnevezésű virtuális terét. Hallani arról is, hogy egyelőre főleg a tizenévesek körében hódítanak ezek a platformok, és megjelentek itt a világmárkák is.

Részletek

Otthonról is élvezheted – vár a Lounge Live a Marketing Summit-on!

Greenmarketingről, márkaépítésről, fenntarthatóságról és hasonló forró témákról fognak beszélgetni a hazai top marketingesek az idei Marketing Summit Hungary online felületén, az eszmecserét pedig a Lounge Group látványstúdiójából streamelik élőben szeptember 15-én.

Részletek

Kerekasztal-beszélgetés a metaverzumban, Magyarországon először!

Megtartottuk Magyarország első „figital”, azaz a fizikai és a digitális világban egyaránt zajló kerekasztal-beszélgetését az Internet Hungary konferencián, amelyet bárki követhetett egy online streamen keresztül.

Részletek

Közép-Európa egyik legjobb rendezvénye lett a Planet Budapest!

Conventa Best Event Awardon aranydíjat nyert Ljubljanában a 2021-ben megrendezett Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó (Planet Budapest) – Közép-Európa első fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye.

Részletek

Ügyfeleink