Híreink

Megújult a SzerencseSzombat

Elsőként az újságírók leshettek be az új stúdiódíszlet kulisszái mögé.

Részletek

Minden második magyar szereti a téli sportokat

A magyarok több mint fele szereti a téli sportokat, ezen belül is a kedvenc téli mozgásformájuk a szánkózás, kedvenc sportjuk pedig a korcsolyázás, síelni minden tizedik, snowboardozni pedig 2,4 százalékuk szokott – derül ki az MVM Zrt. számára készített reprezentatív kutatásból, amely a Lounge Group PR-csapatának közreműködésével készült. Az MVM Csoport a tél legnagyobb korcsolyaünnepét rendezte meg decemberben, az ország hét városában összesen több mint ötezren termeltek virtuálisan energiát a jégpályákon.

Részletek

Korcsolyaünnep, avagy az ország legnagyobb téli eseménye

December közepén rendezték meg az idei tél legnagyobb jégkorcsolya-eseményét, ahol több mint ötezer ember korcsolyázott egyszerre az ország hét különböző pontján, ráadásul ingyen. Az MVM Zrt. „Jégkaland” fantázianevű rendezvényén, amely a Lounge Group kreatív szakmai támogatásával valósult meg, az önfeledt korcsolyázáson túl virtuális energiát termelhettek, ajándékokat szerezhettek és az energia útját is megismerhették a látogatók.

Részletek

Karakteres és meglepő

Megújult a Life TV. A csatorna megújulását kommunikáló bevezető kampány bővelkedett meglepetésekben, pozitív gondolatokban és ismert szereplőkben.

Részletek

Ügyfeleink