Híreink

Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!

A Nagykarácsony a Szerencsejáték Zrt. első nagyszabású, társadalmi szemléletváltást inspiráló kampánya, amelyben a fogyatékossággal élő emberek helyzetére hívja fel a figyelmet.

Részletek

Emberek maradtunk a kamerák mögött is!

Maradj ember a volán mögött is! - üzeni a HUMDA számára készített társadalmi célú kampányunk. A kampány legfőbb célja a közlekedésbiztonság növelése és a közlekedési kultúránk magasabb szintre emelése. A TV spotban nyolc közismert ember segítségével mondtuk el, hogy címlapra kerülni bizony nem minden esetben érdemes. 

Részletek

Igazán szuper csapat állt a Szuperkoncert mögött

A Szuperkoncert minden évben kiemelt figyelmet kap a Lounge Group szakterüleitől, de 2021-ben még a korábbiaknál is nagyobb energiát és szaktudást kellett bevetnünk annak érdekében, hogy egy igazán sikeres rendezvényt és egy integrált kampányt bonyolíthassunk le.

Részletek

Előbb a biztonság, aztán a címlap!

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. új kampányában nyolc, a szakmájában is kiemelkedő közéleti szereplő (Anger Zsolt, Balázs János, Görbicz Anita, Kautzky Armand, Pindroch Csaba, Szalóczy Pál, Vincze Ottó és Weisz Fanni) üzeni nekünk: Maradj ember a volán mögött is!

Részletek

Ügyfeleink