PODCAST

Az L20 a Lounge Group 2020-ban indult podcast sorozata. Az első részek életrehívója a cégcsoport nagyszabású, USA-ban és Magyarországon párhuzamosan végzett, az amerikai elnökválasztás kapcsán készült kutatása volt. A részenként átlagosan 10 000 hallgatót vonzó csatorna időközben akkora sikerre tett szert, hogy a tematikát kiterjesztettük, a sorozatot pedig 2021-ben is töretlenül folytatjuk! Izgalmas témák a nagyvilágból, különleges szakemberek, egyedülálló vendégek: ezt ígérjük minden L20 részben. Célunk, hogy valamennyi, nevünkben is fémjelzett, 20 perces epizód után legyen legalább egy olyan gondolatmorzsa, amellyel többé tehetjük a hallgatók életét. Hallgasd velünk az L20-at!

L2O

L20 - Influenszerek a politikában #001

EZENNEL ELINDUL A LOUNGE GROUP PODCAST SOROZATA, AZ L20!
20 perc izgalmas beszélgetés, hogy jobb legyen a napod!
Az 1. részben az amerikai elnökválasztás pszichológiája mögé tekintünk friss nemzetközi kutatásunk segítségével.
Például igaz, hogy kiskori neurológiai fejlődésünk során már alakul, hogy felnőttként mely pártra szavazunk majd?
Influenszerek a politikában - erről beszélgetünk Szabó Zsófiával, a Lounge Group kutatási divízióvezetőjével és Demeter András szociálpszichológussal.

 • SoundCloud
 • Spotify
 • Facebook
undefined

L20 - Média az amerikai elnökválasztás mögött #002

Los Angelesből kapcsoljuk egyik vendégünket 2. podcast adásunkban!
Az amerikai elnökválasztásról beszélgetünk és a médiáról, amelynek meghatározó szerepe van a kampány alatt is. De hol tájékozódunk, ha politikáról van szó? Még mindig a TV az első hírforrás? Vagy leváltja az internet? Hollywoodból és Budapestről jelentkezünk Hidvégi Krisztinával, a Lounge Group médiaigazgatójával és Gábor Lukóczki televíziós újságíróval, a közmédia amerikai tudósítójával. Kövesd az L20 podcastet, izgalmas lesz!
 • SoundCloud
 • Spotify
 • Facebook
undefined

L20 - Hogyan (nem) politizálunk #003

Ilyen témákról még sosem beszéltünk... De most megtesszük!
Itt van kendőzetlenül őszinte, legújabb podcast adásunk. Los Angelesből és Budapestről jelentkezünk a beszélgetéssel, amiben olyan kérdésekről lesz szó, mint például:
- polgárháborús helyzet van-e az USA-ban?
- Elfogadnánk-e egy női államfőt? És az amerikaiak?
- Valóban tabu téma Magyarországon a politika?
- Politizálhat prédikációjában a pap?
Több ezer kilométert átívelő, izgalmas beszélgetést ígérhetünk az L20 legújabb részében.

 • SoundCloud
 • Spotify
 • Facebook
undefined

L20 – Így kommunikálnak a politikusok - #004

Egy washingtoni tanulmányút sosem hallott tapasztalatai és számos izgalmas megfigyelés a retorikáról: nem vitás, a mai podcast tele lesz különleges témákkal. Így például az is kiderül, mennyire kommunikál másként egy amerikai és egy magyar politikus. Halljuk a kendőzetlenül őszinte válaszokat!

 • SoundCloud
 • Spotify
 • Facebook
undefined

L20 – Mesterséges intelligencia és pandémia - #005

Megdöbbentő információk új podcastünkben! Egy Szilícium-völgyben élő mesterséges intelligencia szakértővel és egy amerikai kultúrát kutató szakemberrel beszélgetünk jelenről és jövőről. Hol tart a mesterséges intelligencia és kiválthatja-e munkahelyeinket? Milyen hatással lesz a járványhelyzet az amerikai emberek életére? Miért készítenek megfigyelő számítógépes programokat a home office miatt és mennyire van közel, hogy a politikai választásokat mesterséges intelligencia irányítsa?
Egy egyedülálló, nagyon izgalmas beszélgetést ígérhetünk, csak itt, az L20 legújabb részében!
 • Facebook
undefined

Ügyfeleink