Karrier

Bővülő cégcsoportunkba folyamatosan keressük mind a pályakezdő, mind a tapasztalt tehetségeket. Ha szívesen lennél egy inspiratív, perfekcionista, szórakoztató csapat tagja, jelentkezz! Várjuk pályázati anyagodat, ha naprakész, kitartó és szorgalmas vagy, továbbá egy nagy adag szakmai rátermettség és alkotószellem birtokában állsz.

Learning and development projekt menedzser

Integrált reklám- és médiaügynökség keres az alábbi pozícióra jelöltet:

Érdekel a tudás, szakmai és készségfejlesztés, munkahelyi generációs különbségek, egy cégszintű LandD program felépítése? Téged keresünk, ha fő kompetenciád a munkahelyi elkötelezettség, a különböző karrier orientációk kezelése, egyén és szervezet érdekeinek együttes figyelembevételével egy rendszerszemléletű program kialakítása tudásmenedzsment céllal. Számodra természetes, hogy mindenkinek mást jelent a tudás, a munka vagy akár a siker. Jellemző Rád az asszertív kommunikáció, a megfontoltság és szakmailag felkészült vagy a „start from scratch” változáskezeléssel járó kritikára. Legerősebb skilled a szerveztfejlesztés, projektmenedzsment, az ezzel járó elengedhetetlen precizitás, folyamat- és időmenedzsment. A fejlesztési munkához kapcsolódóan különféle digitális tool-ok használata szintén a működési alapelveid részét képezik. Szívesen mutatod meg készségedet egy reklám- és kommunikációra szakosodott cégcsoport egészét érintő LandD divízió felépítésében szorosan együttműködve vezetőddel, egy stratégia, tool menedzsment és digitális részleg 3 fős szakmai csapat tagjaként.

Részletek
Analitikai és mérési szakértő

Érdekel a kampányelemzések világa, megmozgatja fantáziád a számok mögötti összefüggések lehetősége? Téged keresünk, ha érdekel a stratégiák mögött megbújó hatékonyság és eredményesség elemzése, megértése. Az üzleti eredmények folyamatos javítása érdekében optimalizációs javaslatokkal, tanulságokkal támogatod a kollégák és ügyfeleink munkáját. Képes vagy mérési keretrendszert felállítani és implementálni. Kíváncsi és mindig tanulni vágyó vagy. Izgatnak az iparág előtt álló kihívások és szeretnél segíteni ügyfeleidnek abban, hogy kialakítsák vagy átalakítsák adat- és elemzési stratégiájukat.

Részletek
Digitális specialista

Otthonosan mozogsz a digitális világban, szeretnél elmélyülni a digitális média egyes platformjaiban, érdekel az ebben rejlő ökoszisztéma? Akkor ez a lehetőség Rád vár! Csatlakozz hozzánk, ha piacképes digitális és analitikus ismerettel rendelkezel az egyes platformok működéséről (display, PPC, közösségi média, programmatic audio, influencer). Mindezen gyakorlati ismereteidet és analitikus tudásodat szívesen megmutatod elemzésekben, ügyfél prezentációkban, riportokban, szívesen veszel részt ilyen irányú fejlesztésekben.

Leendő kollégánk támogatja az ügyfelek digitális kommunikációs terveinek kialakítását, az ügyfél brief-től kezdve a tervezés egyes pontjaihoz tartozó platform és csatorna mix kialakítását, azok alátámasztását, értékelését, együttműködve a tervező és specialista kollégákkal.

Részletek
Kutató-elemző

Már az oviban is pie chart volt a jeled? Van gyakorlatod olyan elemzések és riportok készítésében, amik hatékonyan segítik a döntéshozatalt? Ha tudod, hogy a rendelkezésre álló adatokból hogyan keress magyarázatot a felmerülő kérdésekre, akkor csatlakozz ügynökségünkhöz! A Lounge Group kutatási divíziója várja új csapattagját „Kutató-elemző” pozícióba.

Részletek
Account manager

A Lounge Design diverzifikált szolgáltatási portfólióval rendelkező, full service ügynökség. Az ötletek megálmodásától azok megvalósításáig segíti Ügyfeleit, legyen szó kreatív anyagok tervezéséről, nyomdai, online anyagok, felületek készítéséről, reklámfilm kidolgozásáról és gyártásáról, komplex kampányok kivitelezéséről. Ügyfeleink között megtalálhatók hazai és külföldi tulajdonú vállalatok. Célunk immáron 17 éve ugyanaz: minden megbízással maradandót alkotni

 A Lounge Design Kft ügyfélkapcsolati részlegére új csapattagot keresünk Account manager pozícióba.

Részletek
Senior account manager

A Lounge Design diverzifikált szolgáltatási portfólióval rendelkező, full service ügynökség. Az ötletek megálmodásától azok megvalósításáig segíti Ügyfeleit, legyen szó kreatív anyagok tervezéséről, nyomdai, online anyagok, felületek készítéséről, reklámfilm kidolgozásáról és gyártásáról, komplex kampányok kivitelezéséről. Ügyfeleink között megtalálhatók hazai és külföldi tulajdonú vállalatok. Célunk immáron 17 éve ugyanaz: minden megbízással maradandót alkotni

Csatlakozz hozzánk, a Lounge Design várja új csapattagját Senior account manager pozícióba.

 

Részletek
Data és kutatási tool menedzser

Integrált reklám- és médiaügynökség keres alábbi pozícióra jelöltet:

Érdekel hányan olvassák, nézik, keresik kik, hol és miért? Téged keresünk, ha érdekel egy médiaügynökség változatos projektjeihez kapcsolódó médiakutatás és trendelemzés feladatok ellátása, a divízióvezető munkájának támogatása. Téged keresünk, ha nem vagy kocka gondolkodású, jól veszed, ha nem standardizálási folyamatok és megoldások mentén kell mindig mozognod, jellemző rád az együttműködő és lényegre törő kommunikáció. Legerősebb skilled az analitikus gondolkodás, a dolgok megvizsgálása különböző szemlélettel, élvezed az önálló munkavégzést és az elemzői munkához tartozó elengedhetetlen precizitást. A fejlődés, kíváncsiság valódi és fontos értékrend számodra, az önfejlesztő szemlélet, kérdezz-felelek, visszacsatolások alapú kommunikáció inspirál. Szívesen mutatod meg elemzői készségedet háttérfeladatok, szakmai tartalomgyártás, a cégcsoport egészét érintő stratégia és szervezetfejlesztési programjaiban egy 3 fős szakmai csoport tagjaként.

Részletek
Nyomdai produkciós munkatárs

Cégünk széles szolgáltatási portfólióval rendelkező, integrált reklámügynökség, egészen az ötletek megálmodásától azok megvalósításáig támogatjuk ügyfeleinket.
Ügyfeleink között megtalálhatók egyaránt hazai és külföldi tulajdonú vállalatok.

Célunk immáron 17 éve ugyanaz: minden megbízással maradandót alkotni.

Részletek

Ügyfeleink