Karrier

Bővülő cégcsoportunkba folyamatosan keressük mind a pályakezdő, mind a tapasztalt tehetségeket. Ha szívesen lennél egy inspiratív, perfekcionista, szórakoztató csapat tagja, jelentkezz! Várjuk pályázati anyagodat, ha naprakész, kitartó és szorgalmas vagy, továbbá egy nagy adag szakmai rátermettség és alkotószellem birtokában állsz.

PR tanácsadó

Ha teljeskörűen ismered és rutinosan alkalmazod a PR eszközrendszerét, kiemelkedően jó kommunikációs érzékkel rendelkezel és nem ijedsz meg a kríziskommunikációs helyzetektől, jelentkezz hozzánk PR tanácsadónak és légy része egy szuper csapatnak!

Részletek
Account director

Szereted a pörgést és a pezsgő életet? Jól koordinálsz egy csapatot?

Magyar tulajdonban lévő reklámügynökség stabil ügyfélkapcsolati csapata élére account director-t keres.

Részletek
PR & Social Media manager

Keressük PR és social media menedzserünket. A PR már régóta nem csak a sajtótájékoztatók szervezéséről szól: Építünk, bontunk, szervezünk és játszunk. Ülve gondolkodunk, futva felejtünk, írunk és rajzolunk. Fotózunk és filmet készítünk, ritkán unatkozunk, de sohasem sírunk. Mindig csak nevetünk!

Stratégiát tervezünk, meglepő megoldásokat találunk ki és meg is valósítjuk őket. Ha vannak terveid vagy éppen álmaid, jól írsz és bármilyen témáról tudsz élvezetes tartalmat készíteni, itt a helyed! Csatlakozz bővülő csapatunkhoz, ahol hazai és nemzetközi márkák integrált kommunikációs kampányai születnek.

Részletek
Kommunikációs munkatárs

A teljes körű marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Lounge Group cégcsoport keresi új kollégáját  vállalati kommunikációs csapatába. Keressük pörgős, lehetetlent nem ismerő új kollégánkat azonnali kezdéssel, aki kreatív és projektmenedzseri feladatokon keresztül erősíti a csapatunkat.

Részletek
Senior account manager

Szívesen hasznosítanád a megszerzett tudásodat egy mindig pezsgő ügynökségnél?

Akkor csatlakozz hozzánk, a Lounge Design várja új csapattagját Senior account manager pozícióba.

Részletek
Kampánymenedzser

Ha reklám, hirdetés területen folytatnád karriered, már ismered a területet, de gyorsabb fejlődésre, nagy kampányokra, felelős munkakörre vágysz, és szívesen csatlakoznál egy lendületes és akadályokat nem ismerő csapathoz, itt a helyed!

Részletek

Ügyfeleink