Karrier

Bővülő cégcsoportunkba folyamatosan keressük mind a pályakezdő, mind a tapasztalt tehetségeket. Ha szívesen lennél egy inspiratív, perfekcionista, szórakoztató csapat tagja, jelentkezz! Várjuk pályázati anyagodat, ha naprakész, kitartó és szorgalmas vagy, továbbá egy nagy adag szakmai rátermettség és alkotószellem birtokában állsz.

Account director

Szereted a pörgést és a pezsgő életet? Jól koordinálsz egy csapatot?

Magyar tulajdonban lévő reklámügynökség stabil ügyfélkapcsolati csapata élére account director-t keres.

Részletek
Junior PPC Manager

Ha szeretnél részt venni egy kiemelt ügyfelünk online social felületeinek PPC hirdetés kezelésében, ahol az adott ügyfél változatos termék portfóliójának Facebook és Google Ads hirdetésin kell dolgoznod, itt a helyed!

Részletek
Senior PR tanácsadó

Kreativitás, csapatmunka, szinergia, problémamegoldás, precizitás, partnerség. Szerintünk ezek a sikeres és hatékony, integrált kommunikáció hozzávalói.
Legfontosabb célunk az ügyfelekkel való kapcsolattartásban a partnerség kialakítása, ez a hiteles kommunikáció alapja. Mindezek megvannak benned? Te vagy a mi emberünk!

Részletek
Irodavezető

A Lounge Group-nál 360 fokos, integrált marketing megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára: a nevünkben viselt Lounge is ezt a személyre szabott kényelmet szimbolizálja.

A Cégcsoport tagjai szoros együttműködésben dolgoznak a gyors és hatékony kampánykezelés érdekében. A vállalat következő fő szolgáltatásokat nyújtja: kommunikációs tanácsadás, sajtókapcsolatok és PR-ügyintézés, beleértve az all-inclusive hirdetési kampányokat; kreatív grafikai tervezés és gyártás, rendezvénytervezés.

 

Részletek
Kommunikációs munkatárs

A teljeskörű marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Lounge Group cégcsoport keresi új kollégáját Reputáció menedzsment divíziójába. Keressük pörgős, lehetetlent nem ismerő új kollégánkat azonnali kezdéssel, aki szövegírói és projektmenedzseri feladatokon keresztül erősíti a csapatunkat.

Részletek
Grafikus

Téged keres az ország legdinamikusabban fejlődő ügynöksége, ha szívesen kipróbálnád magad a csapatunkban, akkor nálunk a helyed! Grafikus kollégát keresünk!

Részletek
Irodai adminisztrátor

Ügyfélkapcsolati csapatunkba keresünk egy olyan csapatjátékost, aki precizitásával és erős adminisztrációs készségeivel segítené Account managereink mindennapi munkáját.

Részletek
HR munkatárs

Kicsi, de annál erősebb HR csapatunkba keressük pozitív gondolkodású, tanulni vágyó új kollégánkat, aki HR vezetőnk és jelenlegi HR munkatársunk mellett cégcsoportunk mindennapi munkáját segítené!

Részletek
PPC Marketing Asszisztens

A magasan képzett digitális csapat az elmúlt években több mint száz hazai és nemzetközi vállalat sikeres kampányait támogatta, várunk Téged is bővülő csapatunkba!

Részletek
Médiakutató, kommunikáció elemző asszisztens

Progresszív, lendületes, a kommunikációért elkötelezett stratégia és médiakutatói csapatunkba keressük elemző guru kollegánkat, ha magadra ismersz, itt a helyed!

Részletek
Médiatervező

A New Land Media Kft. a legnagyobb hazai marketingkommunikációs cégcsoport, a Lounge Group médiatervezésre, médiavásárlásra specializálódott tagja. Önálló divízióként a rendezvényszervező, közösségimédia-, kreatív- és PR-üzletágakkal együttműködve teljeskörűen szolgálja ki ügyfelei integrált kommunikációs kampányait.

Részletek
Kampánymenedzser

Ha reklám, hirdetés területen folytatnád karriered, már ismered a területet, de gyorsabb fejlődésre, nagy kampányokra, felelős munkakörre vágysz, és szívesen csatlakoznál egy lendületes és akadályokat nem ismerő csapathoz, itt a helyed!

Részletek

Ügyfeleink