Karrier

Bővülő cégcsoportunkba folyamatosan keressük mind a pályakezdő, mind a tapasztalt tehetségeket. Ha szívesen lennél egy inspiratív, perfekcionista, szórakoztató csapat tagja, jelentkezz! Várjuk pályázati anyagodat, ha naprakész, kitartó és szorgalmas vagy, továbbá egy nagy adag szakmai rátermettség és alkotószellem birtokában állsz.

Beszerzési referens

Keressük beszerzési referens munkatársunkat azonnali kezdéssel, aki II. kerületi irodánkba, beszerzésekkel és megrendelésekkel kapcsolatos adminisztratív teendők ellátásával segíti cégünk gördülékeny működését.

Részletek
Recepciós

Keressük Recepciós munkatársunkat azonnali kezdéssel, aki II. kerületi irodánkban front office, adminisztratív és dokumentációs jellegű feladatokkal segíti cégünk gördülékeny működését.

Részletek
Senior PR tanácsadó

Kreativitás, csapatmunka, szinergia, problémamegoldás, precizitás, partnerség. Szerintünk ezek a sikeres és hatékony, integrált kommunikáció hozzávalói.
Legfontosabb célunk az ügyfelekkel való kapcsolattartásban a partnerség kialakítása, ez a hiteles kommunikáció alapja. Mindezek megvannak benned? Te vagy a mi emberünk!

Részletek
Grafikus

Téged keres az ország legdinamikusabban fejlődő ügynöksége, ha szívesen kipróbálnád magad a csapatunkban, akkor nálunk a helyed! Grafikus kollégát keresünk!

Részletek
Junior kampánymenedzser

Ha érdekel a médiareklám és hirdetés világa, de még kevés tapasztalattal rendelkezel a területen, vagy már nem ismeretlen számodra és ebben folytatnád karriered, itt a helyed.

Részletek
Médiakutató, kommunikáció elemző asszisztens

Progresszív, lendületes, a kommunikációért elkötelezett stratégia és médiakutatói csapatunkba keressük elemző guru kollegánkat, ha magadra ismersz, itt a helyed!

Részletek
Médiatervező

A New Land Media Kft. a legnagyobb hazai marketingkommunikációs cégcsoport, a Lounge Group médiatervezésre, médiavásárlásra specializálódott tagja. Önálló divízióként a rendezvényszervező, közösségimédia-, kreatív- és PR-üzletágakkal együttműködve teljeskörűen szolgálja ki ügyfelei integrált kommunikációs kampányait.

Részletek
Kampánymenedzser

Ha reklám, hirdetés területen folytatnád karriered, már ismered a területet, de gyorsabb fejlődésre, nagy kampányokra, felelős munkakörre vágysz, és szívesen csatlakoznál egy lendületes és akadályokat nem ismerő csapathoz, itt a helyed!

Részletek

Ügyfeleink