Karrier

Bővülő cégcsoportunkba folyamatosan keressük mind a pályakezdő, mind a tapasztalt tehetségeket. Ha szívesen lennél egy inspiratív, perfekcionista, szórakoztató csapat tagja, jelentkezz! Várjuk pályázati anyagodat, ha naprakész, kitartó és szorgalmas vagy, továbbá egy nagy adag szakmai rátermettség és alkotószellem birtokában állsz.

Ügyfélkapcsolati csoportvezető

Szereted a pörgést és a pezsgő életet? Jól koordinálsz egy csapatot?

Légy Te a következő Ügyfélkapcsolati csoportvezető!

Részletek
Pénzügyi munkatárs

A Lounge Group pénzügyi megoldásokkal foglalkozó cége keresi csapatába új Pénzügyi munkatársát mihamarabbi kezdéssel!

Részletek
Junior PPC Manager

Ha szeretnél részt venni egy kiemelt ügyfelünk online social felületeinek PPC hirdetés kezelésében, ahol az adott ügyfél változatos termék portfóliójának Facebook és Google Ads hirdetésin kell dolgoznod, itt a helyed!

Részletek
Senior PR tanácsadó

Kreativitás, csapatmunka, szinergia, problémamegoldás, precizitás, partnerség. Szerintünk ezek a sikeres és hatékony, integrált kommunikáció hozzávalói.
Legfontosabb célunk az ügyfelekkel való kapcsolattartásban a partnerség kialakítása, ez a hiteles kommunikáció alapja. Mindezek megvannak benned? Te vagy a mi emberünk!

Részletek
Médiatervező

A New Land Media Kft. a legnagyobb hazai marketingkommunikációs cégcsoport, a Lounge Group médiatervezésre, médiavásárlásra specializálódott tagja, melynek Médiacsapatába keresünk Médiatervező kollégát!

Részletek
Irodavezető

A Lounge Group-nál 360 fokos, integrált marketing megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára: a nevünkben viselt Lounge is ezt a személyre szabott kényelmet szimbolizálja.

A Cégcsoport tagjai szoros együttműködésben dolgoznak a gyors és hatékony kampánykezelés érdekében. A vállalat következő fő szolgáltatásokat nyújtja: kommunikációs tanácsadás, sajtókapcsolatok és PR-ügyintézés, beleértve az all-inclusive hirdetési kampányokat; kreatív grafikai tervezés és gyártás, rendezvénytervezés.

 

Részletek
Kommunikációs munkatárs

A teljeskörű marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Lounge Group cégcsoport keresi új kollégáját Reputáció menedzsment divíziójába. Keressük pörgős, lehetetlent nem ismerő új kollégánkat azonnali kezdéssel, aki szövegírói és projektmenedzseri feladatokon keresztül erősíti a csapatunkat.

Részletek
Account manager

Szívesen hasznosítanád a megszerzett tudásodat egy mindig pezsgő ügynökségnél?

Akkor csatlakozz hozzánk, a Lounge Group várja új csapattagját account manager pozícióba.

Részletek
Grafikus

Téged keres az ország legdinamikusabban fejlődő ügynöksége, ha szívesen kipróbálnád magad a csapatunkban, akkor nálunk a helyed! Grafikus kollégát keresünk!

Részletek
Junior kampánymenedzser

Ha érdekel a médiareklám és hirdetés világa, de még kevés tapasztalattal rendelkezel a területen, vagy már nem ismeretlen számodra és ebben folytatnád karriered, itt a helyed.

Részletek
Senior PPC manager

PPC csapatunkba keressük az új szuperhőst, legyél Te az új Senior PPC manager kollégánk!

Részletek
Kampánymenedzser

Ha reklám, hirdetés területen folytatnád karriered, már ismered a területet, de gyorsabb fejlődésre, nagy kampányokra, felelős munkakörre vágysz, és szívesen csatlakoznál egy lendületes és akadályokat nem ismerő csapathoz, itt a helyed!

Részletek
Nyomdai produkciós munkatárs

Mi egy széles szolgáltatási portfólióval rendelkező, integrált reklámügynökség vagyunk. Az ötletek megálmodásától azok megvalósításáig támogatjuk ügyfeleinket.

Ügyfeleink között megtalálhatók egyaránt hazai és külföldi tulajdonú vállalatok.
Célunk immáron 17 éve ugyanaz: minden megbízással maradandót alkotni.

Részletek

Ügyfeleink