Karrier

Bővülő cégcsoportunkba folyamatosan keressük mind a pályakezdő, mind a tapasztalt tehetségeket. Ha szívesen lennél egy inspiratív, perfekcionista, szórakoztató csapat tagja, jelentkezz! Várjuk pályázati anyagodat, ha naprakész, kitartó és szorgalmas vagy, továbbá egy nagy adag szakmai rátermettség és alkotószellem birtokában állsz.

Senior PR tanácsadó

Mi lesz a feladatod?

Csapattaggá válni. De ezen kívül: ügyfél- és projektmenedzsment a kezdetektől a végső megvalósításig, de akár tovább is.

Előfordul, hogy csak koordinálni kell egy-egy feladatot, máskor azonban egy komplex kampány szerves részévé kell válnod. Ennek keretében: kommunikációs stratégia és kampányok tervezése, végrehajtása, integrált kommunikációs kampányok lebonyolítása, tréningek, események szervezése, koordinálása, projektcsapat irányítása, részvétel tenderek, nemzetközi pályázatok összeállításában, ötletelések szervezése. Mindezekhez nagy szükséged lesz az eddig megszerzett kommunikációs és PR-tapasztalatodra, sajtókapcsolataidra és íráskészségedre, hogy ezek bázisán fejlődhess tovább.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, csatlakozz csapatunkhoz! Ügynökségünk kezei között hazai és nemzetközi márkák integrált kommunikációs kampányai születnek. Stratégiát tervezünk, meglepő megoldásokat találunk ki, és valósítunk meg. Ha inkább terveid vannak, mint álmaid, jól írsz és bármilyen témáról tudsz élvezetes tartalmat készíteni, itt a helyed!

Részletek
Médiatervező

A New Land Media Kft. a legnagyobb hazai marketingkommunikációs cégcsoport, a Lounge Group médiatervezésre, médiavásárlásra specializálódott tagja, melynek Médiacsapatába keresünk Médiatervező kollégát!

Részletek
Vállalati kommunikációs munkatárs

A teljes körű marketingkommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Lounge Group cégcsoport keresi új kollégáját  vállalati kommunikációs csapatába. Keressük pörgős, lehetetlent nem ismerő új kollégánkat azonnali kezdéssel, aki kreatív és projektmenedzseri feladatokon keresztül erősíti a csapatunkat.

Részletek
Senior account manager

Szívesen hasznosítanád a megszerzett tudásodat egy mindig pezsgő ügynökségnél?

Csatlakozz hozzánk, a Lounge Design várja új csapattagját Senior account manager pozícióba.

 

Részletek
Szövegíró/Grafikus szakember

Téged keres az ország legdinamikusabban fejlődő ügynöksége, ha szívesen kipróbálnád magad a csapatunkban, akkor nálunk a helyed! Szövegírót/Grafikus kollégát keresünk!

Részletek
Kampánymenedzser

Ha reklám, hirdetés területen folytatnád karriered, már ismered a területet, de gyorsabb fejlődésre, nagy kampányokra, felelős munkakörre vágysz, és szívesen csatlakoznál egy lendületes és akadályokat nem ismerő csapathoz, itt a helyed!

Részletek

Ügyfeleink