Karrier

Bővülő cégcsoportunkba folyamatosan keressük mind a pályakezdő, mind a tapasztalt tehetségeket. Ha szívesen lennél egy inspiratív, perfekcionista, szórakoztató csapat tagja, jelentkezz! Várjuk pályázati anyagodat, ha naprakész, kitartó és szorgalmas vagy, továbbá egy nagy adag szakmai rátermettség és alkotószellem birtokában állsz.

Senior PR tanácsadó

Kreativitás, csapatmunka, szinergia, problémamegoldás, precizitás, partnerség. Szerintünk ezek a sikeres és hatékony, integrált kommunikáció hozzávalói.
Legfontosabb célunk az ügyfelekkel való kapcsolattartásban a partnerség kialakítása, ez a hiteles kommunikáció alapja. Mindezek megvannak benned? Te vagy a mi emberünk!

Részletek
Elemző - Kutatási divízió

Már az oviban is pie chart volt a jeled? Van gyakorlatod olyan elemzések és riportok készítésében, ami hatékonyan segíti a döntéshozatalt? Ha tudod, hogy a rendelkezésre álló adatokból hogyan keress magyarázatot a felmerülő kérdésekre, akkor csatlakozz ügynökségünkhez! A Lounge Group kutatási divíziója várja új csapattagját „Elemző” pozícióba.

Részletek
Médiatervező

A New Land Media Kft. a legnagyobb hazai marketingkommunikációs cégcsoport, a Lounge Group médiatervezésre, médiavásárlásra specializálódott tagja, melynek Médiacsapatába keresünk Médiatervező kollégát!

Részletek
Irodavezető

A Lounge Group-nál 360 fokos, integrált marketing megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára: a nevünkben viselt Lounge is ezt a személyre szabott kényelmet szimbolizálja.

A Cégcsoport tagjai szoros együttműködésben dolgoznak a gyors és hatékony kampánykezelés érdekében. A vállalat következő fő szolgáltatásokat nyújtja: kommunikációs tanácsadás, sajtókapcsolatok és PR-ügyintézés, beleértve az all-inclusive hirdetési kampányokat; kreatív grafikai tervezés és gyártás, rendezvénytervezés.

 

Részletek
Senior ügyfélkapcsolati adminisztrátor

Mi egy széles szolgáltatási portfólióval rendelkező, integrált reklámügynökség vagyunk. Az ötletek megálmodásától azok megvalósításáig támogatjuk ügyfeleinket.

Ügyfeleink között megtalálhatók egyaránt hazai és külföldi tulajdonú vállalatok. Célunk immáron 17 éve ugyanaz: minden megbízással maradandót alkotni.

 

Részletek
Szövegíró - Reputációmenedzsment divízió

A cég részeként működő reputációmenedzsment divíziónk csapatába keresünk szövegíró kollégát. A reputációmenedzsment emeli a vállalat ismertségét, a vállalat hitelességét külső véleményformálók segítségével erősíti, és növeli a vállalat hírnevét mind az ügyfelek és mind a munkatársak körében.

Részletek
Senior PPC manager

PPC csapatunkba keressük az új szuperhőst, legyél Te az új Senior PPC manager kollégánk!

Részletek
Nyomdai produkciós munkatárs

Várjuk jelentkezésed, ha a cégünk ügyfeleinek marketing- és PR-tevékenységének kiszolgálását szívesen szerveznéd, koordinálnád, közreműködnél a szervezet ügyfeleiről kialakított kép formálásában, segítenéd a reklám-, marketing- és PR-tevékenységet szervezőink munkáját.

Részletek

Ügyfeleink